2010. Június 22. Kedd 19.00
A vacsora folyamán a fogások közt, meghívott előadóink értékes információkat osztanak meg velünk, az egészséges és környezettudatos életmóddal, táplálkozással kapcsolatban.
Meghívott előadóink: Kisa Judit, a SOTE diatetikus szakembere és Balázs Bálint környezeti társadalomkutató
Istenhozottpohár:
Légli Pincészet – Légli Blanc 2009
Légli Pincészet – Légli Blanc 2009
Gyömbéres karfiolhab, feketeszezámos ropogóssal
Pannonhalmi Apátsági Pincészet–Tramini 2009
Hideg salátaleves tárkonyolajjal és kenyér chips-szel
Gál Tibor – Sauvignon Blanc 2008
Lecsós raviolli, hagymamártással
Heimann Zoltán –Fuchsli 2008
Erdei gombás tojásfelfújt, mesclun salátával
Royal Tokaji – Furmint 2007
Bodza sorbet
Füstölt gomolyás árpagyöngy rizottóval töltött kelkáposzta
Szőke Mátyás – Chardonnay 2008
ZD - Sárgadinnye, kamilla, vanília, fehércsokoládé, répa
N.A.G. Barnatanya Sauvignon Blanc 2007 (édes)
A gourmet vacsora kedvezményes ára bor nélkül: 4.900,-
borral: 6.900,-
Szeretettel várjuk!
Balázs Bálint, Szoljár Csaba és a Solier csapata
Asztalfoglalás:
Solier Cafe
06-20-396-55-12
06-20-322-03-72
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése