2010. Május 27. Csütörtök 19.00
A vacsora folyamán a fogások közt, meghívott előadóink értékes információkat osztanak meg velünk, az egészséges és környezettudatos életmóddal, táplálkozással kapcsolatban.
Meghívott előadóink: Dr Varga Adrienne egyetemi adjunktus és Balázs Bálint környezeti társadalomkutató
A vacsora menüje:
Istenhozottpohár: Nyakas - Irsai Olivér 2009
Sörretek mousse
Laposa – Badacsonyi Olaszrizling friss 2008
Hagyma consomé, szegfű gombával
St.Andrea – Sziráki Chardonnay 2007
Zöldspárga terrin, sült tojással
Pannonhalmi Apátsági Pincészet – Sauvignon Blanc 2009
Grillezett kecskesajt cukkini tócsnival és hagymalekvárral
St. Andrea – Napbor 2008
Epres rebarbara sorbet
Laskagombás csicseriborsó kolbász, pirított üveg tésztával
Szeremley – Badacsonyi Pinot Noir 2007
Bodza, fehércsokoládé, túró, mazsola, amarant
Degenfeld – Tokaji Muscat Lunel 2008
A gourmet vacsora kedvezményes ára bor nélkül: 4.900,-
borral: 6.900,-
Ha 2.felmérésünket nem töltötte volna még ki, kérem segítsen minket válaszaival, az Ön véleménye és segítsége nagyon fontos a számunkra.
Nagyon köszönjük!
Köszönettel és Üdvözlettel:
Balázs Bálint - essrg
Szoljár Csaba - solier green
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése