Gazdaháló Konferencia 2012
Gödöllő, Szent István Egyetem
2012. augusztus 30. csütörtök - 2012. augusztus 31. péntek

A Gazdaháló Konferencián a Gödöllői Helyi élelmiszer Tanács is ismerteti programját és megosztja az eddigi tapasztalatait a konferencia résztvevőivel!
"G7 kistérségi együttműködés a lokális élelmiszertermelés és fogyasztás elősegítésére, a Gödöllői Helyi Élelmiszer Tanács bemutatása, Balázs Bálint SzIE Környezetgazdaságtani Tanszék tudományos munkatársa."

A Gazdaháló kezdeményezés koncepciója nagyrészt egybevág az MNVH célkitűzéseivel, jelesen a vidékfejlesztési szereplők, különösen az ismeretátadási láncban kiemelt szerepet játszó érintettek, úgymint a kisvállalkozók, gazdálkodók és termelők a felhasználói oldalon, a szaktanácsadók, szakértők a közvetítői oldalon, az akadémiai, kormányzati szervezetek a tudás-előállítói oldalon történő információs és kommunikációs hálózatba szervezése, valamint a szervezetek közötti együttműködés és tudásmegosztás elősegítése. A Gazdaháló ezen kívül igyekszik a legkorszerűbb szakmai és technikai megoldásokat, nagyrészt elektronikus eszközök alkalmazásával csatasorba állítani, amelyhez a szükséges kapacitásfejlesztést is hozzá kívánja rendelni, fenti célok elérése érdekében.
Az idei - hagyományteremtési céllal - megrendezett esemény legfőbb aktualitása maga a GAZDANET program, amely a konferencia másnapján, 2012. szeptember 1-én indul hivatalosan útjának.  tovább......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése