Helyi Élelem bemutatkozás 4.- Andrej András kistermelő

A gödöllői piacon újabb kincsre leltem! Helyi Termelői gyümölcslé!
Andrej András gödöllői kistermelő készíti a saját maga által megtermelt gyümölcsökből és zöldségekből. A kedvencem a cékla-alma-szölő lé, de a többi is isteni finom!

"2010 őszén azzal a céllal kezdtem el gyümölcslevekkel foglalkozni, hogy családomat és később barátainkat is ellássam PRÉMIUM minőségű cukor, édesítő, tartósítószer mentes italokkal. Az emberek arcán kóstolás után megjelenő arckifejezés megerősített abban, hogy jó úton járunk.

Saját gyümölcsből, egy HACCP minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező léüzemben készíttetem el az italokat. A korszerű technológia révén így megmarad a gyümölcsök jellegzetes íze és zamata. A pasztörizálással tartósított italok 9-24 hónapig is eltarthatóak, a bag-in-box zacskók felbontás után is minimum két hétig biztosítják a család folyadék bevitelét. Termékeim NEM BIO termékek, de mivel magam is szakmabeli vagyok én magam vagyok a személyes garancia italaim biztonságosságára.

Bízom benne hogy kóstolás után Ön és gyermeke is csatlakozik táborunkhoz és személyesen fogja megtapasztalni hogy a baracknak barack íze van és azt a magas gyümölcstartalomnak és nem valami aromának köszönheti.
Italaim lényegesen sűrűbbek az átlagos boltban kapható levekhez képest. Ez annak köszönhető, hogy az értékes gyümölcs mag és héj nélkül ledarálásra kerül, majd ezt a sűrű gyümölcs pépet hígítjuk a kellő mértékben vissza  ( hogy a csapon kifolyjon :)) ) a magyarországi gyakorlattal ellentétben NEM vízzel , hanem 100%-os alma illetve szőlő lével.
Az egyes termékeknél részletes élettani leírász is olvashatnak, melyek főleg a zöldségleveknél nagyon fontos új információt nyújthatnak az önmagukra egyre jobban figyelő embereknek.

Köszönöm megtisztelő bizalmukat."
Andrej András
Kistermelő


Részletesebben itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése