Nem célunk, hogy egyes táplálkozási-vagy életviteli formákkal kapcsolatban agitáljunk, de szeretnénk megmutatni az egészséges életmód egyes alternatíváit. Első alkalommal bemutatjuk, hogy "csak" zöldségekből, a vegan táplálkozás szempontjai alapján összeállított ételek is ízletesek, fogyasztásuk örömteli és ez esetben sem maradhat el az ízélmény!
Téma- és programindító vegetáriánus (vegan) borvacsoránk
2010 Április 27.-én kedden, 19.00 órakor kezdődik.
Kedves barátaink; Balázs Bálint, környezeti társadalomkutató (essrg ) a regionális élelmiszerrendszerekről, Matthew Hayes, a Babatvölgyi Biokertészet Tanüzem vezetője és kedves Partnere a biogazdálkodásról és a vegan életvitelről, Papp Gábor a St.Andrea Pincészet borásza, a vacsora mellé kóstolt kiváló borokról és a biodinamikus szölőtermesztésről fog mesélni és örömmel várják az Önök kérdéseit is, a témákkal kapcsolatban.
A vacsora menüje:
Istenhozottpohár: St. Andrea - Akutyafáját fehér 2008
Sült retek, halványító zellerpürével
St. Andrea - Napbor 2008
Medvehagymakrémleves, grillezett tofuval
St. Andrea - Boldogságos 2008
Bundában sült feketegyökér, mesclun salátával
St. Andrea - Rosé 2008
Bulgurral töltött karalábé
St. Andrea - Sziráki Chardonnay 2007
Eper sorbet, mentával és citromfűvel
Grillezett cukkini, tempura tésztában sült bazsalikom levelekkel és sáfrányos rizottóval
St. Andrea - Örökké 2007
Feketeribizlis rebarbara - quinoa desszert
St. Andrea - Pinot Noir 2006
A gourmet vacsora ára bor nélkül: 3.900,-
borral: 6.900,-
A vacsora folyamán a fogások közt, meghívott előadóink értékes információval látnak el minket az egészséges és környezettudatos életmóddal, táplálkozással kapcsolatban.
Szeretettel várjuk!!
Szoljár Csaba üzletvezető és Fodor Sándor Chef
Sült retek, halványító zellerpürével
St. Andrea - Napbor 2008
Medvehagymakrémleves, grillezett tofuval
St. Andrea - Boldogságos 2008
Bundában sült feketegyökér, mesclun salátával
St. Andrea - Rosé 2008
Bulgurral töltött karalábé
St. Andrea - Sziráki Chardonnay 2007
Eper sorbet, mentával és citromfűvel
Grillezett cukkini, tempura tésztában sült bazsalikom levelekkel és sáfrányos rizottóval
St. Andrea - Örökké 2007
Feketeribizlis rebarbara - quinoa desszert
St. Andrea - Pinot Noir 2006
A gourmet vacsora ára bor nélkül: 3.900,-
borral: 6.900,-
A vacsora folyamán a fogások közt, meghívott előadóink értékes információval látnak el minket az egészséges és környezettudatos életmóddal, táplálkozással kapcsolatban.
Szeretettel várjuk!!
Szoljár Csaba üzletvezető és Fodor Sándor Chef
REGISZTRÁLOK A VACSORÁRA!
Bővebb információ elérhetőségeinken:
Solier Cafe
http://solier-green.blogspot.com/
www.solier.hu
Bővebb információ elérhetőségeinken:
Solier Cafe
http://solier-green.blogspot.com/
www.solier.hu
solier@invitel.hu
2100 Gödöllő, Dózsa György út 13.
06-20-322-03-72
2100 Gödöllő, Dózsa György út 13.
06-20-322-03-72
Ha felmérésünket nem töltötte volna még ki, kérem segítsen minket válaszaival, az Ön véleménye és segítsége nagyon fontos a számunkra.
A kérdőív sosem várt intenzitású aktivitást és érdeklődést váltott ki, - aminek mi nagyon örülünk- és eredményeit összefoglalva, hamarosan közzétesszük!
Balázs Bálint - essrg
Szoljár Csaba - solier green
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése