KÓSTOLÓ
Szakmai találkozó
2012. Szeptember 22.
Szombat
A rendezvény helyszíne
SZIE BABATVÖLGYI BIOKERTÉSZET.
A szakmai rendezvény célja, hogy megismerjük a különböző jó minőségű magyar nemesítésű burgonyafajták jellemzőit, termesztési és tárolási tulajdonságait és a felhasználásukat!
A rendezvényre várunk minden érdeklődőt; gazdálkodókat, kutatókat, gasztronómiai szakembereket és a szakmai sajtó munkatársait!
Program:
11:00 Regisztráció
11:15 A tesztelt burgonyafajták jellemzői, beltartalmi értékei - Dr. Varga Adrienne egyetemi adjunktus SZIE MKK KTI
11:30 Burgonya nemesítési, termesztési program bemutatása - Papp Orsolya ÖMKI
11:45 Burgonyatermesztési tapasztalatok - Mondel István Biokertészet Tanüzemvezető
12:00 Burgonya kóstoló, teszt. Fodor Sándor, Szoljár Csaba - Solier Cafe
13:00 Értékelés, Ebéd
Program:
11:00 Regisztráció
11:15 A tesztelt burgonyafajták jellemzői, beltartalmi értékei - Dr. Varga Adrienne egyetemi adjunktus SZIE MKK KTI
11:30 Burgonya nemesítési, termesztési program bemutatása - Papp Orsolya ÖMKI
11:45 Burgonyatermesztési tapasztalatok - Mondel István Biokertészet Tanüzemvezető
12:00 Burgonya kóstoló, teszt. Fodor Sándor, Szoljár Csaba - Solier Cafe
13:00 Értékelés, Ebéd
Szervezők: G7- Gödöllői Helyi Élelmiszer Tanács, SZIE Babatvölgyi Biokertészet, SZIE MKK KTI, GAK, ÖMKI Ökologiai Mezőgazdasági Kutatóintézet, Pannon Egyetem Agrártudományi Centrum Burgonyakutatási Központ Keszthely, Solier Cafe
Várjuk szeretettel!Regisztráció:
solier@invitel.hu
06-20-322-03-72
Google maps:
Nagyobb térképre váltás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése